ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαίωμα Υπαναχώρησης κατά το νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών (ν. 2251/1994 όπως ισχύει) – Επιστροφές προϊόντων

Εάν είστε καταναλωτής, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα από την εξ αποστάσεως σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος επιστρέφοντας το προϊόν που αγοράσατε, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ανοιχθεί από τη συσκευασία του, δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής/ επιστροφής του προϊόντος προς το Kiousis Collection. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά.7. Το Kiousis Collection, εφόσον ελέγξει και διαπιστώσει ότι το επιστραφέν προϊόν είναι άθικτο και αχρησιμοποίητο, θα σας επιστρέψει το τίμημα αγοράς το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε ότι ασκήσατε το δικαίωμα υπαναχώρησης. Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, ο καταναλωτής ευθύνεται και οφείλει να αποζημιώσει το κατάστημα. Διαμόρφωση για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνο στην περίπτωση που αυτή οφείλεται στη διαχείριση του προϊόντος με τρόπο που εκφεύγει της αναγκαίας για τη διαπίστωσης της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών (άρθρο 3ι παρ. 2 ν. 2251/1994 όπως ισχύει).

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ των διατάξεων του ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:

– Στην περίπτωση που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί.

– Στην περίπτωση που τα προϊόντα που παραδίδονται έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που όρισε ο πελάτης ή σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις.

– Στην περίπτωση που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στο φυσικό κατάστημα και τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από αυτό, καθώς στην περίπτωση αυτή δεν θα πρόκειται για σύναψη σύμβασης εξ αποστάσεως.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο